Bitcoin osuu 14 000 dollariin, UNI: n lentoputki hylätään

Bitcoin osuu 14 000 dollariin, UNI: n lentoputki hylätään, huijarit kohdistavat Trumpin: Hodler’s Digest, 26. lokakuuta

Joka sunnuntai, Hodler’s Digest auttaa sinua seuraamaan kaikkia tärkeitä uutisia, jotka tapahtuivat tällä viikolla. Parhaat (ja pahimmat) lainaukset, käyttöönotto ja sääntely korostavat kolikoiden johtamista, ennusteita ja paljon muuta – viikko Cointelegraphilla yhdessä linkissä.

Tämän viikon suosituimmat tarinat

  • Bitcoinin hinta nousee 14 000 dollariin – Tasan 12 vuotta valkoisen kirjan julkaisemisen jälkeen
  • 31. lokakuuta 2008 Satoshi Nakamoto julkaisi valkoisen kirjan, jossa hän näki visionsa Bitcoinista.

Nopeasti eteenpäin 12 vuotta, ja Bitcoin Up BTC on lyönyt 14000 dollaria ensimmäistä kertaa tammikuun 2018 jälkeen – institutionaalisten sijoittajien vetämä ralli. Bitcoinin kuukausikynttilä sulki myös yli 13 000 dollaria, mikä osoittaa teknisen purkautumisen.

Kysymys kuuluu nyt: mitä tapahtuu seuraavaksi?

Näyttää siltä, ​​että uuden härkäsyklin todennäköisyys kasvaa voimakkaasti, kun Bitcoinin hinta jatkaa uusien korkeampien ja korkeampien nousujen nousua. Tärkeät seurattavat tasot sisältävät nykyisen vastusvyöhykkeen, joka ympäröi 14 000 dollarin kynnystä.

Tämän tason läpimurto lisäisi voimaa seuraavalle kynnykselle, joka on noin 16 500–17 000 dollaria. „Nämä kaksi tasoa ovat viimeiset esteet ennen mahdollista uutta kaikkien aikojen huippua“, Cointelegraph-analyytikko Michaël van de Poppe sanoi ja lisäsi, että nykyinen markkinakäyttäytyminen on verrattavissa vuonna 2016 nähtyyn sykliin.

Kaiken kaikkiaan salausmarkkinoiden yläraja on onnistunut ylittämään yli 400 miljardin dollarin kirjoitushetkellä, ja Grayscale Investments -tutkimuksen mukaan 39% yhdysvaltalaisista kuluttajista sanoo mielestään BTC: n houkuttelevammaksi COVID-19-pandemian valossa.

Valitettavasti kaikki eivät ole vakuuttuneita. Yksi heistä on Ajay Banga, Mastercardin toimitusjohtaja.

Fortune Global Forum -konferenssissa puhuessaan hän sanoi olevansa syvästi skeptinen kryptovaluutoista ja paljon innostuneempi keskuspankin digitaalisista valuutoista.

Banga varoitti myös, että Bitcoin ei voi auttaa pankkitiliä ja edistää taloudellista osallisuutta.

Hän sanoi: „Voitteko kuvitella jonkun, joka on taloudellisesti syrjäytynyt ja joka käy kauppaa tavalla, jolla pääsee mukaan valuutassa, joka voi maksaa kaksi Coca-Cola-pulloa tänään ja 21 huomenna? Se ei ole tapa saada heidät [mukaan]. Se on tapa saada heidät pelottamaan rahoitusjärjestelmää. “

Digitaalinen yuan toimii WeChatin ja Alipayn kanssa, sanoo pankin exec

CBDC: stä puhuen olemme alkaneet oppia lisätietoja Kiinan digitaalisesta juanista.

Tällä viikolla Kiinan kansantasavallan keskuspankin vanhempi johtaja sanoi, että sen uusi digitaalinen omaisuus on yhteensopiva suurten mobiilimaksulompakoiden, kuten WeChat Payin ja Alipayn, kanssa.

Mu Changchun korosti myös, että CBDC: tä ei ole suunniteltu kilpailemaan näiden yritysten kanssa, ja lisäsi: „Ne eivät kuulu samaan ulottuvuuteen. WeChat ja Alipay ovat lompakoita, kun taas digitaalinen yuan on rahaa lompakossa. “

Tämä näyttää olevan käänne aikaisempien raporttien mukaan, joiden mukaan Peking aikoo digitaalivaluuttansa toimia vaihtoehtona näille erittäin suosituille alustoille. Yhdessä WeChat Pay ja Alipay ovat 94% Kiinan markkinoista kulmassa.

Muissa kehityssuunnissa Huawei ilmoitti, että sen tulevaan Mate40-älypuhelinsarjaan sisältyy integroitu laitteistolompakko digitaalista yuania varten – ensimmäinen älypuhelin, joka on tehnyt niin. Teknisen jättiläisen mukaan käyttäjät voivat suojata nimettömyyttään ja suorittaa offline-tapahtumia, mikä mahdollistaa varojen siirtämisen ystävien ja perheen kanssa koskettamalla laitteitaan yhdessä.

Uniswap-äänestys uudesta viidestä miljoonasta UNI-lentoputkesta voitettu

Tällä viikolla tapahtui vilkasta sen jälkeen, kun Uniswap piti kaikkien aikojen toisen hallintoehdotuksensa. Jos se hyväksytään, se olisi nähnyt, että 12 619 lompakon osoitetta, jotka ovat olleet vuorovaikutuksessa Uniswapin kanssa välityspalvelusopimuksen kautta, saisivat kukin 400 UNI-tunnusta.

5,05 miljoonan UNI: n aarrearkku olisi jaettu MyEtherWallet-, Argent-, Dharma-, DeFi Saver- ja muiden käyttäjien kesken. Dharma oli esittänyt ehdotuksen väittäen, että sen käyttäjät tunsivat olevansa syrjäytyneitä alkuperäisen 150 miljoonan UNI: n jakamisen jälkeen.

Lopulliset tulokset osoittavat, että äänestäjät kannattivat ylivoimaisesti toimenpiteitä: 37 555 068 äänesti lentoputken puolesta ja vain 1 280 632 äänesti vastaan. Tästä huolimatta ehdotus hylättiin, koska se jäi 1,1 miljoonalla äänellä päätösvaltaisuuteen. Sama tapahtui Uniswapin ensimmäisen hallintoäänestyksen kanssa.

Laskupisara olisi kirjoittamisen aikaan ollut arvoltaan 908 dollaria, huomattavasti pienempi kuin ensimmäisen syyskuussa nähdyn ilmalennon käteisarvo.

Comments are closed.

Post Navigation